[VIDEO] Terhibur Dengan Tarian ‘Goyang 2 Jari’ Dari Wany Hasrita & Penyampai Radio Suria Pagi

SURIA fm menjemput seramai 100 orang selebriti untuk ke udara setiap hari bermula pada 6 hingga 31 Ogos ini dalam program yang dinamakan 100 Selebriti Suria.

Antara selebriti yang terlibat adalah Aiman Tino, Hael Husaini, Naim Daniel, Dayang Nurfaizah, Ismail Izzani, Asfan, Floor 88, Wany Hasrita, Misha Omar dan ramai lagi.

100 orang selebriti ini akan ke udara di dalam slot utama Suria seperti Team Pagi Suria, Gaya Suria, Suria Petang dan Suria Cinta.

Pendengar bukan sahaja bakal disajikan dengan perkembangan selebriti tersebut, malah pendengar juga boleh menghubungi konti Suria untuk bertanya apa sahaja kepada selebriti kesayangan mereka. Pada masa yang sama, pelbagai aktiviti akan dilakukan bersama selebriti undangan dan penyampai Suria di konti.

Artis jemputan hari ini adalah Wany Hasrita , jom kita layan video ‘Goyang Dua Jari’ dari Wany dan penyampai Suria pagi.

Jom layan nyanyian @wanyhasrita “Goyang Dua Jari” dan backup dancer dari #teampagisuria@shahrol_shiro @isseyfazlisham @dan@fizialisuria. @sandrinamazayya#goyangduajari #suriafm #suriamalaysia#segalanyahiburan #100selebritisuria#teampagisuria

VIDEO :

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @BeritaSteady

Sumber : Instagram SuriaFM via SoyaLemon


Apa Kata Anda?