“Tiba-Tiba Mata Aku Rasa Pedas Terbaiklah Papa…”- Alhamdulilah! Giliran Chantiq Anak Johan Pula Dipuji Kerana Puasa

Siapa yang tidak mengenali dengan Chantiq anak kepada pasangan selebriti terkenal, Johan dan Ozlynn ini bukan?

Selain ibu bapanya terkenal, Chantiq juga merupakan salah seorang anak selebriti yang turut mendapat perhatian netizen. Manakan tak, jika wajahnya yang comel membuatkan ramai yang suka melihat telatah Chantiq.

Namun apa yang menarik kali ini, melalui akaun Jozlyn milik pasangan sama cantik sama padan ini mereka berkongsi video yang membuatkan ramai yang mengucapkan tanda syukur kerana Chantiq yang masih berusia tiga tahun boleh berpuasa.

Malah melalui posting tersebut, Jozlyn juga turut berterima kasih kepada semua yang memberi semangat kepada Chantiq dan mendoakan anaknya itu kerana dapat berpuasa penuh. Wah prihatin sungguh netizen terhadap baby Chantiq ya.

Video yang mendapat  lebih 500k daripada netizen…

Alhamdulillah baby chantiq masih lagi berpuasa skrg.. almost 6 ptg.. td tghari dia bgn tdo mintak susu.. then ktorg ingatkan dia yg dia puasa.. dia muncung kejap pastu papa mandikan bg dia segar n belanja dia tgk youtube kids.. n now ktorg nak bersiap berbuka kat @dsajikltitiwangsa so papa ckp nak layan dia bg dia lelap kejap.. supaya dia x teringat pasal susu n lapar.. terima kasih pd semua yg bg semangat kt baby chantiq n doakan baby chantiq dpt puasa penuh arini ye.. utk bdk 3 tahun sbnrnya yg bersemangat nak puasa mcm abg2 dia.. Ya Allah, Allah je yg tau perasaan seorg ibu.. utk anak2 mama dan juga anak2 kalian yg follow mama juga mama doakan semoga Allah pelihara kalian anak2 tercinta supaya menjadi ank yg soleh dan solehah.. dan sentiasa di kasihi Allah s.w.t dunia akhirat. Aameen yaa rabb ❤️ #mama&papaXpaksa #kehendakbabychantiq

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

Malah ada netizen yang mengatakan semangat yang diberi oleh Johan dan Ozlyn membuatkan Chantiq dapat bertahan berpuasa.

Comel…kuat semangat betul…

Proud of u both…cari harta dunia tapi akhirat tak tinggal

Sumber: IG Jozlynhanania

KisahDunia.COM


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. “Tiba-Tiba Mata Aku Rasa Pedas Terbaiklah Papa…”- Alhamdulilah! Giliran Chantiq Anak Johan Pula Dipuji Kerana Puasa – Berita Vral – Citer Viral dan Unik

Comments are closed.