[VIDEO] “Kelaut Pun Takpe Janji Hilang Stress! Hahaha..” – Uqasha Senrose Berkaraoke Di Set Drama

Drama Biar Jadi Kaktus arahan Datuk Ahmad Tarmimi Siregar merupakan sebuah drama adaptasi novel yang diterbitkan oleh Grup Buku Kumpulan Media Karangkraf.

Pelakon yang turut menjayakan drama tersebut adalah Uqasha Senrose, Zila Bakarin, Aman Graseka, Sahronizam, Atoi Tohet dan ramai lagi.

Sinopsis : Biar Jadi Kaktus

Cinta Syakila dan Firdaus ibarat bintang-bintang yang bergemerlapan. Namun perjalanan hidup sebenarnya tidaklah seindah impian dan harapan. Dek tidak tahan menanggung penderitaan demi penderitaan, Syakila mencari keadilan dan kebenaran yang seakan-akan tersembunyi. Namun pencariannya terkandas bila dia diburu oleh Datin Habsah, seorang wanita korporat yang bersikap mata duitan. Tawaran satu juta Ringgit Malaysia daripada Dato”””””””” Tengku Amir membuatkan Datin Habsah ingin terus memburu gadis itu hingga ke lubang cacing.

Syakila ibarat kaktus yang teguh walaupun kemarau melanda. Dia meneruskan langkah dengan hati yang kental. Tika dirinya longlai, muncul Azlan yang berhati mulia. Lelaki budiman itu sering menghulurkan bantuan tanpa mengharapkan balasan. Pengorbanan setinggi gunung itu membuatkan Syakila dalam dilema. Dia tahu lelaki itu mencintainya sampai mati. Tetapi bagaimana pula dengan Firdaus? Lelaki itu nyawanya!

Terbaru Instagram RotiKaya telah memuatnaik satu video berdurasi seminit dimana Uqasha Senrose sedang berkaraoke menggunakan wireless mikrofon di set drama ‘Biar Jadi Kaktus’. Telatah lucunya membuat pelakon-pelakon lain tak kering gusi dibuatnya.

VIDEO PENUH :

Ingat aku sorang je acah kat depan ada peminat

Fuh siap ada tukang kipas

Ingat Fazura dengan Fattah Amin

Teks oleh : Staf Soya Lemon

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! BeritaSteady
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @BeritaSteady

Sumber : Instagram RotiKaya via SoyaLemon.NET


Apa Kata Anda?