[VIDEO] Balas Jasa Kepada Seorang Abah Yang Pernah Menjaga Dato Aliff Syukri Waktu Kecil

Seperti Kacang yang tidak lupakan kulit, itulah pepatah melayu yang boleh disimpulkan. sehebat manapun kita pada hari ini, orang yang pernah tolong kita haruslah kita hargai. setiap orang pasti melalui perkara yang sama. namun, balaslah dengan kadar yang kita mampu.

dan sy feeling princesss. sy tak suka pempuan gedikk ..ckuplah sy jee gedikk…

Video durasi pendek ini kita boleh lihat dengan nama panggilan abah, dato aliff syukri menceritakan bagaimana kisah silam yang dilaluinya bersama. juga terdapat respon yang positif daripada netizen dan ada juga yang respon negatif. biasalah manusia kan, min harap dato aliff syukri sentiasa tabah dalam mengharungi apa jua ujian yang mendatang.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja dan jom lihat video penuh dibawah ya.

VIDEO :

nak tngok sambungan vedio ni plz gi subsire youtube sy di tvterlajaklaris. dialah abah kandung saya. sy org kampung..org banjar alai…saya bukan anak org kaya dan sy bermula dr bawah….walapun abah sy gaji rm550 sebagai pengawal keselamatan… dulu dia ttp kirimkan sy duit rm50 sebulan utk kami..sy duduk dgn mak sy dan dipondok..pernah gak duduk dgn abah di sek 20shah alam… skrg ni dia dah tua dan sy nak balas jasa dia balik.. nak tngok sambungan vedio ni plz gi subscribe youtube sy di tvterlajaklaris..

Jangan lupa lihat sambungan di channel youtube terlajaklaris ya. jom lihat petikan daripada komen komen daripada pengikut pengikut dato aliff syukri.

dato anak yang baik..

kalau kita rasa suka, kalau kita rasa tak suka…

ingatkan dato nak bagi semua duit tu..

balance duit tu dato nak buat beli apa tu..hekhek

sumber  : IG aliffsyukriterlajaklaris via RimbaBara

 


Apa Kata Anda?