[VIDEO] “Bedah Beranak Hari Yang Sama Yusuff Cukur Jambul.. Terujanya Saya!” – Kucing RM50k Milik Aliff Syukri Selamat Melahirkan Anak, Tahniah!

Jutawan kosmetik yang terkenal Dato’ Aliff Syukri memang terkenal sekarang maklumlah baru mendapat cahaya mata baru. Namun beliau kadang-kadang seringkali membuat aksi lucu dan buat netizen terhibur dan kadang-kadang penuh kontroversi tapi ada juga kebaikan disebalik itu.

Majlis cukur jambul baru saja selesai dan alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Kali ini kita dikejutkan juga dengan Kucing kesayangan Dato’ Aliff Syukri, melahirkan anak.

Aliff Syukri mengatakan yang beliau juga terkejut, dan tidak menyangka kucing miliknya melahirkan anak pada hari yang sama majlis cukur jambul anaknya.

VIDEO :

bedah kena kuat semangat.. . hari ini cukur jambul anak saya dan hari ini juga kelahiran anak dodi tak sangkaa sgt happy dan teruja selamat atau tidak… . . kalau nak tngok sambungan sila ke youtube sy dan subcirede tvterlajaklaris utk melihat apa yg berlaku dgn proses kehamilan anak dodi..

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

“bedah kena kuat semangat.. . hari ini cukur jambul anak saya dan hari ini juga kelahiran anak dodi tak sangkaa sgt happy dan teruja selamat atau tidak…”

Netizen tidak putus-putus memuji Kucing yang diberi nama Bedah itu, di ruangan komen Instagram milik Aliff Syukri.

APA KATA NETIZEN :

Tahniah Dato Dapat Cucu

Tahniah Boss

Garangnya Bedah Tak Pernah Berubah

Go Bedah Go Bedah

 

Sumber : Instagram Aliff Syukri via KecohBetul

SoyaLemon.ORG

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady


Apa Kata Anda?