[VIDEO] “Berakhir Sudah Pencarian Jalan Cinta”, – Mira Filzah

PELAKON Mira Filzah mengakui dirinya tidak sempurna namun dia sentiasa mencuba untuk menjadi lebih baik bermula dengan niat, hati dan usaha.

Menurut Mira, 25, sekiranya seseorang inginkan pasangan yang menjaga solat, individu itu juga perlu melakukan perkara sama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you everyone for coming! ❤️ . . Meet & Greet #LelakiKirimanTuhan at Wangsa Walk Mall. 🧔🏻✨🧚🏻‍♀️ #feelingblessed

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah) on

“Saya mungkin tidak sempurna, tapi saya sentiasa mencuba untuk menjadi lebih baik hari demi hari. Insya-Allah.

“Semua bermula dengan niat, hati, dan usaha. Dan anak dara pun kenalah jaga solat kalau nak bakal suami jaga solat kan?” katanya.

“Sebelum nak jaga anak dara orang ‘JAGA SOLAT’. Jaga hubungan dengan Allah dahulu, baru jaga hubungan dengan sesama manusia,” tulisnya.

Mira turut memuat naik paparan skrin Instastory pengacara Uyaina Arshad yang berkongsi kenyataan mengatakan seseorang itu perlu menjaga hubungan dengan Allah terlebih dahulu.

Pelakon drama Pujaan Hati Kanda ini berkongsi perkara tersebut menerusi laman Instastory miliknya

Dia masuk rumah kita dia halau kita?! Hello kita tak lembik okay! Dan kita bukan sejenis yg pasrah je. Mana boleh berserah. Mana boleh mengalah. 🎶 Haa kan dah salah lagu. Cuma kita cukup waras nk berlawan dgn orang TIDAK waras! 😤 – Tiara #PujaanHatiKanda

VIDEO :

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @BeritaSteady

Sumber : Mstar via IG Mira Filzah


Apa Kata Anda?