[VIDEO] Comel & Berbakat, Ini Wajah Terkini 2 Anak Perempuan QUE HAIDAR & LINDA JASMINE!

Alahai, comelnya tengok anak perempuan Que Haidar dan Linda Jasmine. Macam Barbie Doll! Iyalah, macam mana tak comel.. mak ayah pun dah memang cantik dan handsome. Kalau diamati betul-betul, anak perempuan sulung mereka, Tengku Ratu Haidar (8 tahun) mewarisi kecantikan ibunda tersayang. Sementara si comel Tengku Cleopatra Haidar (6 tahun) pula lebih iras wajah bapa.

Selain dikurniakan wajah comel dan cantik, puteri kesayangan Que dan Linda ini juga sebenarnya berbakat dalam bidang peragaan. Sempena Aidilfitri, dua beradik ini telah dipilih menghiasi kempen lebaran koleksi kanak-kanak untuk label fesyen terkenal, Jovian.

VIDEO:


Tengku Ratu Haidar

Bukan itu saja, Ratu dan Cleo juga sebenarnya sangat suka menari. Haih, ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi. Ingat lagi zaman kegemilangan program Akademi Fantasia, kelincahan Linda Jasmine selaku choreographer untuk para peserta berjaya melonjakkan namanya di persada seni.

Jadi, tak hairanlah anak-anak pun secara tak langsung meminati dan mewarisi bakat ibunda mereka. Dalam erti kata lain, darah seni sudah sebati dan mengalir dalam diri Ratu dan Cleo.

VIDEO:

Tengku Cleopatra Haidar

Ratu & Cleo di samping abang mereka, Qalif

Selain Ratu dan Cleo, Linda juga mempunyai seorang anak lelaki yang juga anak tiri Que bernama Qalif Khan yang kini berusia 18 tahun.

Sumber : Instagram Official Linda Jasmine / mediaohsem.com


Apa Kata Anda?