[VIDEO] ‘Dah Macam Kepala Masuk Dalam Badan Ayam Belanda!’-Lagi Gelagat Pak Azad Bikin Netizen Terhibur, Kali Ini Guna Jacket Anak Pula!

Pelakon Azad Jazmin sememangnya semua umum tahu dengan perangainya yang selalu saja buat isterinya, Eira Syazira gelak besar dan susah mahu berhenti. Ada saja ideanya untuk membuat lawak tidak kira di rumah ataupun di luar.

Azad Jazmin atau nampa penuhnya Azad Jazmin John Louis Jefri yang berkahwin dengan Eira Syazira pada tahun 2012 dikurniakan 3 orang anak bernama Amarra Sofea Rose, 4, Ameisya Leanne Rose, 1, dan Areisya Suri Rose

Terbaru, menerusi Insta Eira Syazira sendiri dia memuatnaik satu video dimana Pak Azad yang sedang berada di dalam lif tetapi ada sesuatu yang dipakai di atas kepalanya. Alamak apa lagi gelagat Pak Azad kali ni ye?

Eira yang tidak dapat menahan gelak dengan perangai suaminya itu. Rupa Azad yang memakai jaket anaknya itu memang sangat kelakar, ada yang menyamakan rupanya seperti masuk kepala dalam badan ayam belanda! Hahaha

Masha Allah. Hubby oh hubby ????Ada ja idea dia ni tau!! Jacket anak pun boleh buat bahan!!! Kurang hasam betolla Pak Azad ni tauuu hahahaha!! ????????????

Awat pasaipa? Dah anak you bawak, anak u taknak pakai

Daddy, yang u pakai jacket anak tu buat apa hahaha!

Video Pak Azad pakai jacket anak

Masha Allah. Hubby oh hubby ????Ada ja idea dia ni tau!! Jacket anak pun boleh buat bahan!!! Kurang hasam betolla Pak Azad ni tauuu hahahaha!! ???????????? @azadsyazirarose @anakdarapakazad

A post shared by E I R A S Y A Z I R A (@eirasyaziraofficial) on

Rata-rata netizen memang sangat terhibur dengan gelagat Pak Azad, tidak kurang ramai juga memuji sifatnya yang kelakar membuatkan isterinya sentiasa terhibur dan merasa bahagia.

Dah macam ayam belanda Mr.Bean dah hahaha

Macam telinga gajah, omg kak I love your family!

Hahaha sewel lah abang Azad ni

Hahaha dah macam ayam turkey, funny

Tak habis tau si Azad, lawak siak!

Sumber: IG Eirasyaziraofficial

KisahDunia.COM

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady


Apa Kata Anda?