[VIDEO] “Dah Macam YB, Orang Kaya Baru” – Peminat Buat ‘Roadblock’ Tengah Jalan Tahan Rahim Sepahtu

Bila di sebut sahaja nama kumpulan pelawak Sepahtu, maka secara automatik semua orang akan ingat dengan nama Rahim,Jep dan juga Shuib.Mereka bertiga tidak perlu di perkenalkan lagi.Ketiga-tiga mereka lahir dari realiti TV Raja Lawak dan pernah memenangi pertandingan Maharaja Lawak Mega bersama.

Sahabat dunia akhirat..@jepsepahtu @shuibsepahtu #brotherhood

A post shared by rahimsepahtu (@rahimr2) on

Gabungan mereka bertiga memang menjadi dan selain daripada melawak di pentas, mereka bertiga juga bersama-sama bekerja sebagai penyampai radio di Sinar FM. Semua orang kenal akan isteri kepada Jep dan juga Shuib.Mungkin kerana isteri mereka itu juga selebriti. Namun tidak semua orang kenal akan isteri kepada Rahim.

Rahim pernah memperkenalkan isterinya kepada media selepas dia memenangi pertandingan Raja Lawak sebelum ini. Terkini Rahim juga sudah di katakan telah menikah buat kali kedua selepas mendapat izin dari isterinya yang pertama. Menurut Rahim dia bersyukur dan  berterima kasih kepada isteri pertamanya atas keizinan tersebut.

Berkongsi hobby yang sama ialah satu previllages bersama pasangan tercinta. Selain singing, gym, swimming.. travelling is our biggest passion . You all guys nampak kami banyak jalan coz we take turns pampering each other.. hihi ☺️ Lepas Abg bawa akak ke Avani, Akak pula belanja abg ke Berjaya Hills Bukit Tinggi , a place that he never reach before.. ♥️ because i love him so much and am appreciating all his efforts and attention for taking good care of me. Simple . . Nota : Kakak will also launch a couple traveliing blog ♥️ u guyz can use it as reference soon too ♥️hugs n kiss – Lily Khay . . #lilyrahimtravel #supporteachother #travelblogger #rahimsepahtu #lilyrahim #hobbies #passion

A post shared by MD at LILY KHAY BEAUTY ACADEMY (@lilykhay) on

Baru-baru ini ketika Rahim dan isteri sedang bersiar-siar di kampung halaman mereka dengan menaiki motosikal, tiba-tiba mereka ditahan oleh sebuah kereta Proton Saga hingga terpaksa berhenti di bahu jalan raya. Perasaan berdebar bertukar ceria kerana mereka hanya peminat yang tidak sabar ingin bergambar dengan Rahim sehingga melulu keluar kereta kerana terserempak dengan salah satu ahli kumpulan Sepahtu tersebut.

Biar betul tu Rahim?

VIDEO :

Abang Rahim cool.. Tak sombong pun

Akak punya gelak tu buat kita geli hati

Dah macam YB, Orang Kaya Baru

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : IG Lily Khay

SoyaLemon.ORG


Apa Kata Anda?