[VIDEO] “Emm Ketat Ketat Bajunya…” – Datuk Seri Vida Dikritik Ramai Gara-Gara Baju Cik B

Dengar sahaja nama DSV, atau nama sebenarnya Datuk Seri Vida pasti mengenali dengan tagline ‘Qu Puteh’. Selain dirinya, kini anak perempuan kepada DSV pula menjadi perhatian di media sosial terutama akaun Instagram milik DSV.

Sering dipuji, namun lain pula kali ini kerana DSV memuat naik video yang kelihatan Cik B memakai ‘baju Cik B koleksi raya’ dan ia telah dikritik netizen kerana dikatakan tidak sesuai dengan tubuh badan Cik B.

Terdahulu, nama Cik B menjadi sebutan apabila memakai pakaian yang dikatakan tidak sesuai ketika menari bagi lagu raya terbaru DSV ‘Lavida Raya’ dalam satu rancangan televisyen sehingga membuatkan anak DSV tidak ingin melawa walaupun DSV ingin anaknya berhias.

Menerusi video terbaru tersebut, telah mendapat lebih 400k tontonan sehingga rata-rata mengkritik tindakan DSV memberi Cik B memakai baju yang ketat dan tidak sesuai dengan tubuh badannya malah ada yang merasakan Cik B kelihatan tidak selesa.

Video yang dimuat naik oleh DSV di laman sosial yang menerima kritikan ramai…

VIDEO :

Ini dia .. Baju Raya Cik B.. LIMITED Bole digayakan 5 Gaya.. 1. RIBEN DEPAN 2.REBEN BELAKANG 3.WAKANDA 4.SELEMPANG QUEEN 5.IKAT CORSET DEPAN.. Harga asal rm 399 Offer RM 250. Siapa nak.. Sempat pos Isnin.. Limited 100 pasang sahaja.. 3 colour. 1.Biru 2.Nude 3.Meroon

A post shared by Dato' Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on

Ada netizen yang mengatakan baju itu kelihatan cantik namun terlampau ketat dipakai oleh Cik B dan ada yang meminta agar DSV tidak memakaikan baju kepada anak perempuannya itu yang tidak sesuai dengan saiz badan.

Dato’ baju ni cantik tapi terlampau ketat…

Pandangan netizen ada mengatakan baju tersebut tidak sesuai digayakan bagi orang yang mempunyai badan berisi.

Terlalu ketat. Nampak semua…

Sumber : KisahDunia

SoyaLemon.ORG

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady


Apa Kata Anda?