[VIDEO] “Gelak Ke Apa Ni! Pecah Sound Phone I! Macam Bunyi Bunga Api!”- Gelak Dato Seri Vida Buat Netizen Terhibur

Siapa yang tidak kenal dengan Dato Seri Dr. Vida (DSV), atau nama sebenarnya, Hasmiza Othman? Pasti semua orang mengenali jutawan kosmetik ini yang sering dikaitkan dengan gosip.

Pengasas produk kecantikkan Qu Puteh mempunyai dua orang anak yang terpalit dengan kepopulariti DSV iaitu Cik B dan Kacak. Cik B baru saja berusia 13 tahun. Namun, DSV sering mengajar dan menyuruh anak perempannya untuk bergaya demi menutup mulut busuk netizen memanggil Cik B buruk dan hitam.

Maka, kali ini DSV memuat naik video anaknya memakai persalinan untuk hari raya yang bakal menjelang. Tetapi lain pula yang jadi, apabila netizen lebih tertumpu dengan gelak DSV yang sangat lucu.

Ruangan kapsyen menulis:

Baju Raya Cik B..Ha ha Tak sabar nak tengok Cik B Pakai Bling bling.. Mugo Brutal sangat…. Comel tak fesyen Cik B ginnni?Sebut macam Saya sebut..COMMMEEI cik B!! CEKKK B..@cikb_havoc66 Ha ha.

Cik B menyakat DSV.

Baju Raya Cik B.. Ha ha Tak sabar nak tengok Cik B Pakai Bling bling.. Mugo Brutal sangat.. . . Comel tak fesyen Cik B ginnni? Sebut macam Saya sebut.. COMMMEEI cik B!! CEKKK B.. @cikb_havoc66 Ha ha

A post shared by Dato' Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on

Entri yang dimuat naik semalam telah mendapat lebih 54k likes dan 1 Juta tontonan. Kebanyakan komen yang ditulis berpendapat bahawa gelak DSV lagi lucu dan ramai yang terhibur. Siap nak buat alarm sahur?

Asal gelak macam tercekik sesuatu…

Dia punya gelak tu pecah gegendang…

I ni stress bile dengar ketawa dato Vida hilang stress I.

Pecah sound phone I. Alarm sahur baru…

Kalau bab menyakat Cik B no 1… Gelak macam bunyi bunga api…

Terhibur. Banyak kali ulang…

Kenapa Dato gelak macam tu…

Kelakar. Ulang-ulang tengok…

Nampak sangat muka Cik B terpaksa. Bukan setakat speaker pecah…

Sumber: IG Dato Seri Vida Via KisahDunia / kepohkuat.com


Apa Kata Anda?