[VIDEO] “Hadoii..Ngeri Tengok..Tapi Lakonan Sis Memang Hebat La…”- Kesian Lah Kat Fizz Fairuz, Nabila Kongsi Aksi Sebalik Tabir Dipuji Netizen!

Siapa yang tidak mengenali dengan pelakon hebat legend ini, namun apa yang menarik perhatian netizen adalah Nabila Huda berkongsi babak disebalik tabir lakonannya bersama Fizz Fairuz sehingga membuatkan rata-rata geram dan bersedih dengan babak yang dilakonkan tersebut.

Video ini mendapat tontonan lebih 440k yang difahamkan sebuah babak cerita terbaru hasil gabungan dua pelakon hebat. Namun ia tidak menjadi kejutan kepada peminat setia lakonan Nabila mahupun Fizz kerana mereka merupakan pelakon yang hebat yang sentiasa memberikan yang terbaik dalam kerjanya itu.

Foto ini dikongsi oleh Nabila menerusi laman sosial Instagram miliknya yang mengatakan cerita terbaru lakonan dirinya bersama Fizz yang akan datang.

Dia main tali pinggang pulak…

 

Dia main tali pinggang pulak…Murad..murad..neraka jahanam tempat kau…Tiada syurga lagi Di bawah tapak kaki kau..???? @fizzfairuzofficial (Jangan terpedaya dengan drama kesakitan saya tu ok!kesian lah Kat Cik fizz Sbb dia pukul tangan Dia sendiri ????) #kamarkamariah #comingsoon @tv3malaysia Directed by uncle raja ahmad alauddin.

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Rata-rata netizen turut terkesan dengan lakonan hebat Nabila, namun turut ada yang geram dengan tindakan Fizz tersebut. Lihat sahaja video yang dikongsi oleh Nabila menerusi laman sosial Instagram miliknya itu kerana mereka berjaya membawa dua watak tersebut yang dipuji netizen kerana cukup hebat.

Kau memang hebat…

Menjadi betul la sis…

Sumber: IG Nabila Huda

KisahDunia.COM


Apa Kata Anda?