[VIDEO] “Haha Aku Tak Tengok Laki Dia…Aku Tengok Bini Dia Pandang Haha…”- Kelakuan Datin Shahida Bikin Netien Terhibur Bila Tegur Datuk Aliff Syukri!

Keluarga yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan ini, siapa lagi kalau bukan Datuk Aliff Syukri yang merupakan usahawan terkenal bahkan acapkali menerima kritikan daripada netizen tapi ia tidak menghalang Aliff untuk terus berkongsi perkembangannya kepada netizen.

Namun begitu, isteri kepada Datuk Aliff turut dikenali dengan sifat sempoinya iaitu Datin Shahida dengan Aliff sememangnya membuatkan ramai yang memuji kerana melihat kemesraan dan kasih sayang yang terjalin antara mereka yang dikatakan mereka pasangan yang saling melengkapi antara satu sama lain.

Datin Shahida turut dikenali sebagai isteri yang sempurna buat Datuk Aliff yang dikatakan mempunyai perangai yang berbeza tapi saling melengkapi antara satu sama lain. Bahkan ramai yang mengatakan Aliff beruntung dapat isteri seperti Datin Shahida.

Malah menerusi video terbaru yang dimuat naik oleh Datuk Aliff dilaman sosial Instagram miliknya, membuatkan rata-rata terhibur dengan tindakan Datin Shahida apabila memberi reaksi terhadap telatah Datuk Aliff menerusi video tersebut yang sedang berkongsi jenama ‘ootd’ dan video ini telah mendapat lebih 800k tontonan daripada netizen.

Video:

baru nak share???????? ramai org tnya saya pakai apa hari2 soo saya shrekan okey.. hahah ok tak ootd saya hari ni?? lupa nak sebut baju sy zara rm99, … semangat lebih skit sbb pakai beg baru nak gi kerja jual perabot.. @palacealiffsyukri#jgnlayanwifesbbdiaxsuportsy????

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Datin ni best la..sempoi bak hang..

Aku sorang jeke fokus muka datin?

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : KisahDunia

SoyaLemon.ORG


Apa Kata Anda?