[VIDEO] “Hahaha.. Ingat Betul-betul Scene Ni Ada, Kalau Ada Saiko Giler!” – Lakonan Nabila Bersama Syafie Bertukar Mode Lawak Habis!

Siapa yang tidak mengenali dengan pelakon hebat ini iaitu Nabila Huda yang pastinya setiap lakonan dirinya membuatkan netizen tersentuh dan beremosi malah beliau merupakan seorang selebriti yang juga mempunyai perangai gila-gila dan bersahaja.

Terdahulu, Nabila sering berkongsi lakonannya bersama Fizz Fairuz bagi drama yang bakal ditayangkan namun kali ini Nabila atau turut dikenali sebagai Abil telah berkongsi dengan pelakon Syafie Naswip yang turut terkenal dengan lakonan hebatnya.

Lucunya pula, Abil memuat naik babak yang pada mulanya sedih namun ia berakhir dengan ketawa dan ia membuatkan rata-rata netizen sangat terhibur dan ia telah mendapat lebih 50k tontonan daripada netizen.

“Kalau ikut kan reality macam nak perasaan kitorg kat murad tu masa kena belasah dari muda sampai tua…”

VIDEO :

Hahaha kita pun tumpang gelak sama ni

Hahaha.. Ingat bebetul scene ni ada. Kalau ada saiko gila

Adehhh lawak la korang.. 3x aku dok ulang-ulang

Main-main pun jadi real. Hebat la korang

Sumber : Instagram Nabila Huda

SoyaLemon.ORG

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady


Apa Kata Anda?