[VIDEO] “Hahaha! Lebih Baik Sendiri… Habis Duit…” – Jawapan ‘WIN’ Upiak Isil Tidak Mahu ‘Berkahwin’

Suatu ketika, lagu Tak Tun Tuang pernah viral sehinggakan setiap golongan masyarakat menghafal setiap bait lirik dalam lagu tersebut. Memiliki karakter lucu dan ceria penyanyi Upiak Isil atau nama sebenarnya Silvia Nanda adalah penyanyi dangdut dari Indonesia.

Upiak yang berumur 33 tahun, pernah mendirikan rumah tangga pada tahun 2013. Namun, bercerai pada tahun 2015 kerana keluarga bekas suami kurang menyenangi kehadirannya dan menuduh Upiak gila dan kurang siuman kerana muncul dengan lagu ‘Tak Tun Tuang’ yang berkonsep gila-gila.

Upiak bila nak bernikah? Macam mana mahu bernikah, kemarin cuba bercinta dengan orang, tapi makanan kita yang bayarkan. Isi minyak kereta, kita yang isikan dan kreditnya kita yang belikan. Macam mana, rugi kita. Tak mahu lagi bercinta. Lebih baik sendiri. HahahahaSemalam, satu video lucu telah dimuat naik di laman Instagram peribadinya yang memiliki 291 ribu pengikut. Apa tidaknya ayat yang dituturkan telah membuat netizen pecah perut.

VIDEO :

Abis duit ????????‍♀️????

Video yang dimuat naik telah mendapat tontonan sebanyak 48 ribu dan rata-rata netizen terhibur dengan telatahnya yang lucu.

Hahahaha. Lebih baik Upiak sendiri

Mati lah. Apa yang dia makan kita yang belikan. Hahaha

 

Sumber : Instagram Upiak Isil

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Sumber: Source


Apa Kata Anda?