[VIDEO] “Hahaha Menjadi-jadi Orang Yang Kat Belakang Tu, Over Betul!”- Video Goyang Dua Jari Eira, Tapi Pak Azad Yang Kat Belakang Jadi Perhatian Netizen.

Pasangan dua merpati sejoli, Eira Syazira dan Azad Jamin atau lebih dikenali sebagai Pak Azad merupakan pasangan yang masuk air dan sangat sempoi dengan peminat-peminatnya. Siapa sangka walaupun mereka berdua selebriti terkenal namun suami isteri ini suka membuat lawak jenaka.

Terbaru, Eira Syazira ada memuatnaik satu video ‘Goyang Dua Jari’ versi dia dan suaminya di laman Instagram miliknya. Video tersebut telah dimuatnaik beserta dengan kapsyen berbentuk hashstag “#bts #pa&ma”. Malah, video tersebut telah diambil ketika mereka suami isteri sedang menjalani photoshoot majalah.

Semangat betul Eira miming lagu’Goyang Dua Jari’ sambil buat mimik muka mengg0da. Part Azad joget dibelakangnya memang win sangat.

Pelbagai reaksi dan komen diberikan oleh netizen di laman Instagram Eira Syazira. Rata-rata netizen tak tahan nak gelak selepas menonton video ‘Goyang Dua Jari’ versi Eira Syazira. Apatah lagi dalam video tersebut yang paling mencuri perhatian netizen adalah kelibat Pak Azad yang menari dibelakang Eira Syazira.

Netizen turut mengakui bahawa mereka laki bini memang pasangan yang sangat kelakar.

Video:

#bts #pa&ma #tiktok ???? @chikathedivas @azadsyazirarose ???????????? @sitibadriahh @positifart

A post shared by E I R A S Y A Z I R A (@eirasyaziraofficial) on

Komen Netizen:

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : IG Eira Syazira

SoyaLemon.ORG


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. [VIDEO] “Hahaha Menjadi-jadi Orang Yang Kat Belakang Tu, Over Betul!”- Video Goyang Dua Jari Eira, Tapi Pak Azad Yang Kat Belakang Jadi Perhatian Netizen. – Citer Viral dan Unik

Comments are closed.