[VIDEO] “Hahaha.. Nangis-Nangis Sekejap Lagi Yer…”- Telatah Siti Sarah ‘Bermaafan’ Dengan Shuib ‘Bersemut’ Habis!!

Sempena menyambut hari raya kali ini, pasangan selebriti bahagia bersama iaitu Shuib dan Siti Sarah yang kini memiliki tiga orang anak juga seperti insan lain yang tidak melepaskan peluang bermaafan bersama.

Pasangan ini dikatakan sangat menjadi inspirasi apatah lagi Siti Sarah yang mahu hidup susah dan akhirnya berjaya bersama suami tercinta, Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad dan beliau juga merupakan anggota kumpulan pelawak Sepahtu.

Keluarga bahagia ini, selagi lagi dipuji netizen kerana melihat telatah ‘sweet’ Siti Sarah dalam sesi bermaafan bersama Shuib. Namun lucunya pula, Siti Sarah semasa memohon maaf sambil ketawa dan mengatakan ‘past nangis-nangis nanti. Apatah lagi, situasi ini dilihat bersama keluarga beramai-ramai dan mungkin Siti Sarah malu.

Pasangan ini sangat sporting antara satu sama lain, dan itu membuatkan Siti Sarah dan Shuib sentiasa menjadi perhatian ramai. Tambah pula, kini Siti Sarah juga dilihat sudah bertudung dan beliau turut dipuji netizen dalam video tersebut yang kelihatan sangat cantik.

VIDEO:

Bermaafan first round ???????????? @sitisarahraissuddin #persuibofhappyness #shuibfamily #Raya2018

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu) on

Hahaha nangis-nangis sekejap lagi ye…

Cantiknya Sarah, suka tengok dia…

Sumber: IG Shuib via KisahDunia.COM / @DiariDunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady


Apa Kata Anda?