[VIDEO] Hahaha Selain Shiggy, Ada Juga Durian Dance Ehh ????????

Baru-baru ini viral video artis yang melakukan Shiggy Dance Challenge. Antara artis yang melakukan challenge tersebut ialah Johan dan mendapat perhatian netizen kerana aksi yang dilakukan olehnya kelihatan lucu dan mencuit hati.

Johan Sahut Cabaran Kiki Dance Challenge ????

Hebat jugak Johan ni menari Shiggy Dance sambil kereta dia bergerak sendiri. Fuhh memang ikut step betul lah Johan punya dance ni kan? ???????????? Haha!.#inmyfeelingschallenge #KekeChallenge #shiggychallenge #JoharaPagiERA #Johara #Johan #Haniff #Ray

Posted by ERA (Malaysia) on Tuesday, 17 July 2018

Namun, apa yang lebih mencuit hati apabila ada yang kreatif dan mengambil kesempatan sempena musim durian dengan membuat ”durian challenge”.Video yang berdurasi 15 saat itu awalnya dimuatnaik di platform TikTok dan seterusnya Instagram dan mendapat pelbagai reaksi dari netizen.

VIDEO:

Hahaha selain shiggy, ada juga durian dance eh ???? perati je abang baju hitam tu, comel betul hahaha! Tag kawan korang yang hantu durian #MeleTOP

A post shared by MeleTOP (@meletop) on

Komen netizen :

tu kalau tercabut tangkai durian tu

part last 2 patut baling

Apa pendapat anda ? Kalau suka silakan like dan jangan lupa follow kami di BeritaSteady

Sumber : IG meletop

 


Apa Kata Anda?