[VIDEO] “Hat Last Tu Win!”-Lebih 141K Tontonan, Nyanyian ‘Comel Si Pipi Merah’ Versi Mua Bella Bikin Netizen Mengekek

Pernah viral kerana kepetahannya berinteraksi dalam sesi tutorial solekan menerusi laman sosial Facebook, nama Nur Nabila Zulyadaini atau Bella semakin dikenali oleh kerana kecaman daripada netizen di luar sana.

Kini, wanita kacukan Turki-Melayu itu semakin berjaya dengan mengeluarkan produk kosmetiknya sendiri.

 

Bella juga sangat dikenali dengan gelagatnya sangat bersahaja, tangannya lincah menghias wajah, mulutnya pula petah berkata-kata. Memiliki 703k pengikut di laman sosial telah menyebabkan Bella menjadi perhatian umum dengan setiap gerak geri yang di lakukan.

Semalam, satu video nyanyian Bella telah dimuat naik di laman Instagram. Namun, apa yang menarik perhatian ialah suara Bella yang hampir sama dengan penyanyi nombor satu Malaysia, Dato Siti Nurhaliza.

hahaha Niat nk nyanyi bg awang tu dgr …last2 kak eica potong line..adehhh anak2..marah ke kakak smpai tukaq lirik hahaha

A post shared by B E L L A Z U L Y A D A I N I (@muabellaz) on

Ramai yang terhibur dengan nyanyian Bella iaitu lagu Si Comel Pipi Merah walaupun Bella tukar lirik disebabkan kehadiran anak pertamanya. Namun masih ramai yang memuji kelunakan suara yang dimilikinya.

Berikut merupakan komen yang telah ditulis oleh netizen di luar sana. Comel tengok telatah keluarga kecil Bella.

Suara macam Dato Siti… Kelakarlah…

Pandai betul ubah lirik…

Sumber: IG Mua Bellaz via KisahDunia.COM

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! 

 @DiariDunia


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. [VIDEO] “Hat Last Tu Win!”-Lebih 141K Tontonan, Nyanyian ‘Comel Si Pipi Merah’ Versi Mua Bella Bikin Netizen Mengekek – Berita Vral – Citer Viral dan Unik

Comments are closed.