[VIDEO] “Hilang Kemurungan Aku Lepas Tengok Bideo Dayyan” – Gelagat Dayyan Naik Motor Bikin Netizen Terhibur

Dayyan ni memang terkenal dengan lawak pelatnya, maklumlah masih membesar kan. Kali ini Dayyan naik moto dengan ayahnya tapi nak duduk di seat belakang pulak, jom kita lihat apa yang terjadi lepastu, berjayakah Dayyan. Hehehe

Part helmet jatuh tu yang kelakar

Geram betul tengok Dayyan

Mood balik kampung

VIDEO :

Sedikit ucapan raya dari valell #khaleefdayyan dan pengalamannya sepanjang di kampung ???????? klu xpaham saya siapkan translates kat bawah..harap semua paham!! ???????? #nyawablack #blackpirlo #selamathariraya2018 @cirakhairy #nimemangviral

A post shared by #NYAWABLACK @cirakhairy (@black.hanifah) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : RimbaBara

SoyaLemon.ORG


Apa Kata Anda?