[VIDEO] “Jep Tak Sah Tak Kelakar, Part Nangis Tu Takleh Blaa”- Video Jep Menangis Kerana Menantu Derhaka Bikin Netizen Pecah Perut

Jep Sepahtu merupakan nama besar dalam industri hiburan dan merupakan antara pelawak paling popular di Malaysia. Dia telah berkawin dengan artis tanah air iaitu Sariyanti pada 25 Februari 2017. Pada 26 April  lalu, Isteri Jep selamat melahirkan seorang bayi perempuan bernama Dariya Inara yang sangat comel.

Kejayaan Jep bermula apabila menjadi juara dalam pertandingan realiti Raja Lawak bersama kumpulan Sepah. Beliau seorang pelawak yang aktif dalam bidang seni bersama dua orang iaitu Rahim dan Shuib bergabung bawah satu kumpulan yang diberi nama Sepahtu.

Baru-baru ini seorang pengguna twitter telah memuatnaik satu video dari #SepahtuReunionAlRaya. Posting tersebut mendapat lebih 16K kicauan dan hampir 9K tanda suka dari rata-rata netizen yang terhibur dengan aksi Jep yang menangis kerana anak tiri yang derhaka.

Video:

Antara Komen netizen:

Sakinya tahan gelak…

 

Dia buat lawak dia gelak dulu…

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Twitter Muhammad Amir Amirul

SoyaLemon.ORG


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. [VIDEO] “Jep Tak Sah Tak Kelakar, Part Nangis Tu Takleh Blaa”- Video Jep Menangis Kerana Menantu Derhaka Bikin Netizen Pecah Perut – Citer Viral dan Unik

Comments are closed.