[VIDEO] “Lawak Giler! Baju Penjara, Hahaha..” – WIN Sangat! Baem Cakap Baju Baby Yusof al Qardawi Macam Baju Penjara, Netizen Puji Baem Budak Cerdik!

Wajah dan suara si cilik Ibraheem Adham atau lebih manja dikenali dengan panggilan Baem merupakan anak kepada usahawan dan jutawan D’Herbs Terlajak Laris iaitu Dato Sri Aliff Syukri dan Datin Sri Nur Shahida.

Siapa sangka anak kepada usahawan Dherbs terkenal ini mempunyai peminatnya sendiri di laman media sosial Instagram. Malah, netizen sangat gemar menonton video lawak daripada Baem.

Terbaru, menerusi laman sosial media Intagram Datin Shahida telah meuatnaik satu video anaknya Baem disuruh untuk pergi mencium bau sama ada baby Yusof Alqardawi sudah berak atau pun belum. Lucunya, Baem berkata baju baby Yusof seakan baju orang penjara sama seperti dalam movie yang ditontonnya sebelum ini. Tergelak Datin Shahida mendengar jawapan daripada Baem “baju penjara memang macam ni lah mama..“.

Video tersebut telah dimuatnaik beserta dengan kapsyen “Baem cakap kenapa Yusoff pakai baju penjara mama..“. Malah, menerusi kapsyen Datin Shahida juga dia tidak terfikirnya sewaktu membeli baju untuk baby Yusof yang seakan sama dengan baju penjara dalam movie.

Rata-rata netizen memuji Baem seorang budak yang cerdik kerana cepat betul dia mengaitkan apa yang di lihat di TV dengan kehidupan yang sebenar. Baem bukan sahaja budak yang comel namun memiliki perangai yang lawak. Netizen juga terhibur hati melihat keletah Baem.

VIDEO :

Super duper cute all your kids Datin

 

Bijak si Baem

 

Baik abang Baem

 

 

Baju penjara, kelakar

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Instagram Datin Shahida

LimauManis.NET


Apa Kata Anda?