[VIDEO] Lawak Giler! Seronok Pak Azad Menyakat Makcik Melatah.. Nakal Azad Sampai Eira Pun Ketawa Kuat Giler!

Pasangan romantik dan kelakar Azad Jazmin dan Eira Syazira memang tidak pernah menghampakan peminat kerana ada sahaja telatah dan gelagat mereka mencuit hati netizen. Memang semua orang mengimpikan kehidupan suami isteri yang happy sebegini kan?

Memang beruntung Eira bersuamiakan Pak Azad yang sering buat lawak sahaja setiap hari. Kadang kala sampai tak cukup nafas Eira nak gelak bila suaminya buat hal! Kita pun terikut sama nak gelak kan?

Kurta by @jubahsouq thanks ???????? #moodrepublik #klrayafest

A post shared by Pak Azad KingSmaN (@azadsyazirarose) on

Sering berkongsi telatah lawak pak Azad di laman sosial Instagram membuatkan video kali ini rata-rata mengatakan pasangan ini kelihatan sangat ‘sweet’. Malah ada yang suka melihat keluarga bahagia Eira yang membuatkan ramai yang memuji mereka.

Cantiknya baju my wife ni by @jubahsouq depa pun ada di #moodrepublik #pwtc ???? @eirasyaziraofficial @anakdarapakazad

A post shared by Pak Azad KingSmaN (@azadsyazirarose) on

Terbaru pasangan ini akan menemui anda di kaca televisyen menerusi program Astro terbaru berjudul ‘Pa & Ma’ yang akan membincangkan isu-isu semasa dengan telatah dan gaya ‘gila-gila’ mereka. Oleh sebab itu, seorang makcik telah menjadi ‘mangsa’ promosi rancangan mereka.

Isu kronik orang suka melatah

VIDEO :

Nyaris tak mandi air

Ikhlas betul gelak Eira

Gugur air mata kewanitaan

Suka dengar yang gelak dari yang kena usik

 

Sumber : IG Eira Syazira

SoyaLemon.ORG

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady


Apa Kata Anda?