[VIDEO] “Muka Tak Bersalah Je Tukar Tukar Lirik.. Same Naik Dengan Sherry Tu…”- Telatah Jihan Nyanyi Buat Netizen Terbahak!

Siapa yang tidak mengenali dengan pelawak terkenal ini yang sentiasa membuatkan ramai yang tertawa dengan telatahnya yang bersahaja namun sangat lawak!

Tak lain tak bukan, Jihan Muse yang juga turut merupakan salah seorang selebriti lawak yang terkenal dengan telatah lucu dalam rancangan parody Meletop. Malah Jihan yang telah berkahwin denagn pasangannya iaitu Ungku Haris dan telah dikurniakan seorang anak yang dikenali sebagai baby ninja atau nama sebenarnya Ungku Arsalan Haq.

Menerusi video yang dimuat naik oleh Jihan Muse dilaman sosial Instagram miliknya telah mendapat pujian ramai setelah beliau menyanyikan beberapa buah lagu ditambah pula lucunya apabila keluar lagu ‘Come BackHome’ daripada kumpulan yang terdahulu terkenal iaitu ‘2Ne1’

Jhan yang menulis caption lucu namun apapun video tersebut difahamkan bagi rancangan Melodi Raya “Raya2 ni kalau rindu dengan keluarga dan kwn2 bawak2 lah pergi menziarah. Jangan pendam rindu tu nanti jadi sakit mcm kak Ros ni…#melodiraya2018”.

VIDEO:

Raya2 ni kalau rindu dgn keluarga dan kwn2 bawak2 lah pergi menziarah. Jangan pendam rindu tu nanti jd sakit mcm kak ros ni.. #melodiraya2018

A post shared by JIHAN MUSE (@jihanmuse) on

Rata-rata netizen turut memberi komen kerana merasa terhibur melihat telatahnya dalam video tersebut.

Yeahhh ada sesat lagu come back home!!!…

Muka tak bersalah je tukar je…

Terhibur aku pagi-pagi ni…

Sumber: IG Jihan Muse via KisahDunia.COM / @DiariDunia

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!


Apa Kata Anda?