[VIDEO] “Ni Video Khas Untuk Pak Nil, Yang Lain Tayah Sebok..” – Shah

Siapa yang tidak kenal dengan pengacara, pengarah, pelakon, penyanyi, penulis dan pernah menjadi penyampai radio, Datuk Aznil Bin Haji Nawawi atau lebih mesra disapa dengan panggilan Pak Nil. Baru-baru ini Pak Nil telah melepaskan geram terhadap watak Husna lakonan Niena Baharun dan Nek Pah lakonan Azizah Mahzan di laman media sosial Instagramnya.

Cukup terkesan sungguh Pak Nil menonton drama Jangan Benci Cintaku.

BACA : [VIDEO]Pak Nil Join #TeamFika

Ambut Awu.. (Paham tak? ????)

A post shared by Datuk Aznil Hj Nawawi (@aznilnawawihm) on

Namun, kali ini Shah(Saharul Ridzwan) pula yang membidas Pak Nil kerana terlalu menyebelahi Fika. Video ini telah mendapat perhatian netizen yang merasakan artis kesayangan mereka betul-betul mendalami watak sampai dibawa ke media sosial.

VIDEO :

Ewah! Shah dah berani hantar video kat #paknil. Shah…shah dengan nenek Shah pun Shah tak berani angkat muka. Ni pulak nak berdepan dengan Paknil… Patut #paknil layan ke org camni?

A post shared by Datuk Aznil Hj Nawawi (@aznilnawawihm) on

Dalam muatnaik tersebut, Shah mengatakan bahawa video tersebut ditujukan buat Pak Nil yang kelihatan terlalu memihak kepada Fika. Rata-rata netizen merasakan ‘perbalahan’ antara mereka lucu dan tidak sabar untuk melihat perkembangan seterusnya..

Komen netizen

Lakonan bagi kesan mendalam…

hm shah ni kjp husna kjp pika…

Shah teruskn j,ak skong…

 

 


Apa Kata Anda?