[VIDEO] “Paling Suka Cik B Punya Perangai, Selamba Je Dengan Kepala Angin Dia Haha…” – Anak Perempuan DSV Jadi Tumpuan Netizen!

Dengar sahaja nama Cik B pasti ramai yang mengenali dengan perwatakkannya yang bersahaja walaupun bergelar anak kepada usahawan kosmetik yang terkenal iaitu Datuk Seri Vida atau DSV.

Walaupun, Cik B menjadi perhatian netizen apatah lagi pernah dikritik tentang penampilannya namun usaha DSV untuk membuat Cik B suka berdandan apatah lagi menjadi seseorang suka bermake up telah menerima kritikan ramai agar memberi masa buat Cik B. Tambah pula, usianya itu pasti lambat laun semakin membesar dan akan menyukai perkara yang akan mencantikkan dirinya.

Menerusi video yang mendapat hampir 500k tontonan itu telah membuatkan rata-rata netizen memuji Cik B dan ada netizen yang suka dengan perangai Cik B yang bersahaja dan pasti jika sesiapa yang berkawan dengan Cik B pasti akan satu kepala dengan anak perempuan kesayangan DSV.

VIDEO :

Sayang..tgk la DSV ENTERTAINMENT LAVIDA GO BOLA.. MARI LA KAT MAPS.. SAYA BUAT SHOW NI

A post shared by Dato' Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on

Ada yang turut berkata suka dengan personaliti Cik B yang berpendirian dan juga garang.

Cik B savage sokmo

Sempoi betul lah kau Cik B

Yamg tak lawak jadi lawak

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Instagram DS Vida

SoyaLemon.ORG


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. [VIDEO] “Paling Suka Cik B Punya Perangai, Selamba Je Dengan Kepala Angin Dia Haha…” – Anak Perempuan DSV Jadi Tumpuan Netizen! – Berita Vral – Citer Viral dan Unik

Comments are closed.