[VIDEO] “Sebak Pulak Dengar…” – Nyanyian Achey Sambil Basuh Baju Anak Tarik Perhatian Netizen!

Achey atau nama sebenarnya iaitu Mohd Nasir Hamzah sememangnya seorang pelawak yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan tanah air kita malah Achey juga sering berkongsi telatahnya dilaman sosial Instagram yang sentiasa mencuit hati netizen.

Sedang bahagia bersama anak angkatnya bernama ‘Nur Tiara Zinnirah Nasir’, Achey sekali lagi membuatkan netizen terhibur apabila beliau memuat naik video nyanyian yang sedang basuh baju Tiara dalam tandas.

Namun, sedihnya pula lirik nyanyian Achey membuatkan netizen sedih apabila ia seolah-olah untuk anaknya iaitu Tiara yang menjadi penyeri dalam hidupnya. Lucunya pula, Achey dikejutkan oleh isterinya yang dikenali sebagai Anne. Kapsyen yang ditulis Achey “Tq ayah…tu lagu baru untuk saya ke yah???…berangan kuat la ayah ni…”.

Rata-rata netizen memuji Achey kerana suaranya juga merdu didengar.

VIDEO :

Tq ayah… tu lagu baru untuk saya ke yah???… berangan kuat la ayah ni… @acheykintangkintung #bintangmamaayah #yangterindah #kintangkintung #bocey

A post shared by Tiara Zinnirah Nasir (@tiara_zinnirahofficial) on

Bagusnya Achey

Lelaki memang macam ni ek.. Haha

Tengok ulang-ulang pon tak bosan haihh

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Instagram Tiara Zinnirah

SoyaLemon.ORG


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. [VIDEO] “Sebak Pulak Dengar…” – Nyanyian Achey Sambil Basuh Baju Anak Tarik Perhatian Netizen! – Berita Vral – Citer Viral dan Unik

Comments are closed.