[VIDEO] “Shhhhh Diam, Diamlahh..” – Aksi Anas Menyuruh Papanya Diam Tarik Perhatian Netizen

Dalam minggu ini video anak kecil bernama Anas viral di media sosial. Paling mendapat perhatian adalah aksi lucunya duduk di dalam sangkar dan berlagak seperti kucing namun kemudiannya menangis bila terkunci.

Video itu saja mendapat 1.7 juta tontonan sejak ia dimuat naik minggu lalu. Terbaru yang tak kurang lucu adalah perbualan dia bersama ayah tentang udang dan kuda.

Dek kerana ramai yang berkongsi video anak kecil yang comel bernama Fattah Anas ini pun makin dapat perhatian media.Terbaru, papa Anas ada memuat naik video di laman instagram milik anaknya. Menerusi video tersebut, Anas menyuruh ayahnya untuk membuat susu tapi ayahnya tak mahu buatkan. Dia kemudian bertinfak untuk membuli ayahnya sebab nak juga minum susu.

VIDEO:

Komen Netizen:

Dah 4 kali tengok video ni… dr siang smpai mlm..kenapa comel sgt anak beranak ni..

Alahaiiii…. comey la anas ni.. pandai pujuk papa

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @BeritaSteady

Sumber: Instagram fattahanas_official via KL MENJERIT


Apa Kata Anda?