[VIDEO] “Siapa Faham Dia Terer, Biar Tak Faham Tapi Tetap Terhibur” – Lawak! 4 Bahasa Asing Zulin Aziz Bikin Netizen Geli Hati

Siapa yang tidak kenal dengan pengacara, penyampai radio, penyanyi dan pelawak yang sering saja membuat video-video lawak atau miming suara artis, terutamanya Dato Siti Nurhaliza. Memang sebijik menjadi beb!

Banyak pengikut yang tidak kering gusi melihat perangai gila-gila Zulin ni. Sudahlah cantik, comel, kelakar pula tu. Terbaru, Zulin memuatnaik satu video beliau cuba bercakap 4 bahasa asing iaitu Thailand, Kantonis, Tamil dan Latin.

KD tidak pasti kalau perkataan yang disebut oleh Zulin itu benar atau semborono sahaja, tetapi apa yang penting bunyinya memang sebijik sama! Memang pandai betul si Zulin ni bercakap bahasa asing walaupun hentam sahaja, hahaha.

VIDEO :

Siapa paham dia terer ..????

A post shared by Zulin Aziz (@zulinaziz) on

Rata-rata netizen terhibur dengan cubaan Zulin cuba bercakap 4 bahasa ini. Semuanya rasa terhibur dengan bakatnya. Tak kurang juga ada yang mengatakan Zulin ini sangat kelawa! Kelawa? Rupanya kelakar+lawa jadilah kelawa.

Bergulung lidah cakap tamil

Krup krap krup krap jak ku tauk haha

Nak marah pun boleh tergelak tengok Zulin walau tak faham apa pun

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber : KisahDunia

SoyaLemon.ORG


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. [VIDEO] “Siapa Faham Dia Terer, Biar Tak Faham Tapi Tetap Terhibur” – Lawak! 4 Bahasa Asing Zulin Aziz Bikin Netizen Geli Hati – Berita Vral – Citer Viral dan Unik

Comments are closed.