[VIDEO] Sweet Pasangan Dato Aliff Syukri Dan Isteri Tercinta Ala Ala Hindustan Di Halaman Rumah.

Dato Aliff Syukri dan isteri kesayangan sering kali menjadi perhatian netizen dalam laman instagram mereka. Pengikut yang melebihi sejuta, dan baru baru ini sahaja mereka dikurniakan cahaya mata yang diberi nama Yusuf al-qardawi. Bayi lelaki yang comel dan menjadi bualan orang ramai yang mengatakan ikut muka dato aliff syukri ataupun datin. tak kisah la ikut muka siapa kan, doa min agar yusuf membesar dengan baik dan sihat hendaknya.

alhamdulillah smua anak2 muka saya???? soree

alhamdulillah smua anak2 muka saya???? soree @shahidadherbs

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Manis sungguh dato aliff syukri ini tidak dapat dinafikan lagi, memasak makanan untuk si ibu yang berpantang, menjaga anak anak di rumah selain didikan agama juga sering ditonjolkan oleh ahli perniagaan berkenaan.

lawa tak?? 

lawa tak?? . . disebabkan ramai yg requsest nak sy posting vedio ootd sy utk pergi kerja sy postlah so jangan lah kata saya riak..sy nak share sahaja sbb ramai yg nakk sy sharee …. utk menjawab semua soalan followers sy kasi tau awal2 ..okeyy hari ni sy pakai kasut lv rm3500, beg brubery rm5000 , baju bally rm5800 dan jam rolex rm350000 ,seluar gucci harga sy lupaa laa.. okey apa komen anda utk menjadikan sy lebih gojes?? sila komen di bawah okey????????

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Kali ini disekitar halaman rumah sambil menunggang motosikal bersama datin, bersama lagu hindustan memang menjadi perhatian dan mendapat pujian ramai. hekhek

Jom layan video penuh dibawah : 

Jom kita baca apa kata netizen, rata ratanya memuji dato aliff syukri dan datin. sweet je mereka ni kan.

sweet.. ni kalau dibawangkan pun tak tahulah..

sweet sawit..penuh semut kat screen hp saya ni..

kalau pakai baju hindustan lagi sweet ni..

comelnyaaa datinn..

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! BeritaSteady

Sumber : IG aliffsyukriterlajaklaris via RimbaBara & Video lagu jiwang viral


Apa Kata Anda?