[VIDEO] “Tak Tahan Gelak Tengok! Kelakar Lah Part Tunjuk Perut…” Gelagat Sherry Alhadad Guna ‘Poket Doraemon’ Curi Perhatian Netizen

Siapa tidak kenal dengan selebriti popular Sherry Alhadad? Sherry Alhadad atau nama sebenarnya Shariffah Mariam Binti Syed Abdullah Al Hadad merupakan pelawak, pelakon dan pengacara TV yang terkenal.

Seperti diketahui umum Sherry Alhadad seorang selebriti yang lawak dan sentiasa menghiburkan orang sekeliling dengan perangainya yang gila-gila dan masuk air.

Kali ini, Sherry sekali lagi menghiburkan peminatnya dengan gelagatnya semasa shooting drama. Dalam drama tersebut Sherry memegang watak sebagai seorang yang sedang mengandung. Tetapi lain pula, yang dibuat oleh Sherry dengan meletakkan kipas di dalam bekas yang dipanggilnya sebagai ‘poket doremon’.

Tu poket doremon, boleh letak kipas kalau panas!

HAHAHA. Sherry siap tunjuk perut?

Behind the scene #wanpeahbalikberaya – tu poket doremon, boleh letak kipas kalau panas! video credit – ig @naomilarra

A post shared by sherry_alhadad (@sherry_alhadad) on

Video yang telah dimuat naik telah mendapat tontonan sebanyak 6 ribu dan rata-ratanya netizen terhibur dengan kelakuan Sherry yang sangat lucu dan bersahaja. Siap boleh simpan kipas mini dalam tu, macam-macam ja idea Sherry ni kan?

Siap simpan kipas. Hahaha

Siap tunjuk perut kau ya…

Sumber: IG Sherry Ibrahim

KisahDunia.COM


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. [VIDEO] “Tak Tahan Gelak Tengok! Kelakar Lah Part Tunjuk Perut…” Gelagat Sherry Alhadad Guna ‘Poket Doraemon’ Curi Perhatian Netizen – Citer Viral dan Unik

Comments are closed.