[VIDEO] “Tak Tau Nak Geram Kat Mana 1 Hahaha Both Overly Cute”- Telatah Nora Danish Bersama Baby Ney Ney Tarik Perhatian Netizen!

Walaupun masih kecil, anak kepada selebriti yang lebih dikenali sebagai Baby Ney Ney ini telah terpalit kontroversi setelah wajah anak kepada pasangan terkenal ini iaitu Nora Danish dan Nedim Nazri dikatakan tidak comel.

Rata-rata netizen turut tidak dapat menerima masih ada segelintir yang menghina anak Nora itu, namun setelah meluahkan rasa kecewa terhadap individu yang menghina anaknya, kini Nora memuat naik foto dan video telatahnya bersama Baby Ney Ney.

 

Pasti sahaja ia menarik perhatian netizen apabila Nora berkongsi foto dan video bersama anaknya itu, Nora sememangnya selebriti yang disukai ramai dan kini anaknya turut terkenal kerana walaupun ada yang tidak suka, tapi masih ramai yang ingin mengetahui perkembangan ibu dan anak comel ini.

Video telatah Nora bersama Baby Ney Ney atau nama sebenarnya Mohamed Neqayl Nedim.

Rata-rata netizen geram melihat telatah baby Ney Ney dan mengatakan bagi orang yang telah mengutuk anak Nora adalah sesuatu perangai yang teruk.

Anak Nora ni comel…

Siapa cakap baby ni tak cute?? Anugerah… sangat cute…

Sumber: IG Nora Danish

KisahDunia.COM


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. “Tak Tau Nak Geram Mana Satu Nie..” Telatah Nora Danish Bersama Baby Ney Ney Tarik Perhatian Netizen – Kopi Susu

Comments are closed.