[VIDEO] ‘Wakaka! Jantan Lead! Bapak Melentik S**l!’- Lebih 900K Tontonan, Goyang ‘Lagi Syantik’ Sajat & Dato Aliff Syukri!

Bersahabat itu tidak salah. Namun dalam bersahabat, Islam telah menggariskan batas-batas bersahabat dengan jantina bukan sama jenis supaya tidak dikotori dengan fitnah dan syak wasangka manusia.

Pengasas produk kosmetik D’herbs, Dato Seri Aliff Syukri yang pernah menapis kontroversi mengenai hubungan istimewanya dengan pengasas produk kecantikan Let’s Cantik, Nur Sajat sekali lagi diundang kontroversi apabila dia memuatnaik satu video tarian goyang versi lagu “Lagi Syantik” bersama dengan Nur Sajat. Video tersebut telah dimuatnaik di laman Instagram Dato Seri Aliff Syukri sendiri.

Video tarian versi lagu “Lagi Syantik” telah dibuat dirumah Dato Seri Aliff Syukri secara beramai-ramai termasuklah pembantu-pembantu rumah dia. Penyanyi duet lagu “Abang Nak Tegur” ini memang sangat rapat sampaikan Sajat selalu berkunjung ke rumah Dato Aliff. Malah, Dato Aliff dan Sajat juga antara usahawan yang sangat berpengaruh di laman media sosial. Lihat sahaja jumlah pengikut mereka di laman Instagram.

Video tersebut telah dimuatnaik beserta dengan kapsyen “Siapa paling cantik di sini?” telah meraih lebih 900K jumlah tontonan yang terdiri daripada peminat dan pengikut Dato Aliff Syukri. Memang trending habis video tarian versi lagu ‘Lagi Syantik’ mereka berdua ni.

Malah, lagu ‘Lagi Syantik’ boleh dikatakan sangat berhantu kerana hampir kesemua selebriti di Malaysia membuat cover tarian lagu tersebut. Betul-betul dasyat juga penangan tarian lagu ‘Lagi Syantik’. Apatah lagi sekarang Dato Aliff dan Sajat dah buat cover lagu ni.

Lebih mengejutkan, dalam video tersebut Sajat telah membuat tarian gelek punggung. Lembut betul cara Sajat menari. Dato Aliff Syukri yang berada dibelakang Sajat hanya mengikut rentak tarian yang Sajat lakukan. Suka betul Dato Aliff dapat menari beramai-ramai dengan pembantu-pembantu rumah dia sekali. Tersengih habis muka Dato Aliff.

VIDEO :

siapa pling chantik di sini.. @nursajat02 , minah?yom? lala atau bibik .. haha lokasi @palacealiffsyukri #syantik

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Sempoi, kelakar..

Comel Dato’ menari..

Tak boleh lawan Sajat..

Sajat gelek lentik..

Sajat menari macam jantan..

Sumber : KisahDunia / Soyalemon


Apa Kata Anda?