[VIDEO] ‘Welcome Back Heroin Miming Hindustan’- Comel! Netizen Puji Mira Filzah & Uqasha Senrose

Siapa yang tidak mengenali dengan pelakon cantik Uqasha Senrose dan Mira Filzah ini malah mereka juga menjadi perhatian netizen bukan?

Cantik sungguh Mira Filzah dan Uqasha Senrose…

Kedua pelakon ini sememangnya mempunyai kerjasama bersama dalam bidang lakonan apatah lagi mereka sering dilihat memuat naik foto dan video melalui laman sosial Instagram milik Uqasha mahupun Mira Filzah. Mereka berdua boleh dikatakan sangat meminati lagu-lagu hindustan manakan tidak jika Uqasha dan Mira kadang kala memuat naik video miming di Instagram sehingga mendapat pujian ramai.

Lagipula, ada ramai lagi artis yang suka membuat miming lagu-lagu namun mereka berdua berbeza kerana sama-sama meminati lagu hindustan malah terbaru Mira dan Uqasha ada memuat naik video miming lagu dalam cerita Mujhse Dosti Karoge sehingga membuatkan ada peminat mahu mereka melakukan video seperti itu lagi.

Sebelum itu, Uqasha ada memuat naik foto mereka berdua dan seolah-olah Uqasha dan Mira memegang watak Tina serta Pojaa dalam filem tersebut yang sehingga kini disukai ramai kerana jalan ceritanya yang sangat menarik.

Tina & Pojaa…

Tina … pojaaa !! Hehehe #rahsiahatiperempuan

A post shared by UQASHASENROSE (@uqashasenrose2) on

Malah video yang dimuat oleh Mira Filzah sangat menarik perhatian netizen dan rata-rata memberi komen positif.

Andheki Anjaani…

Saya suka sangat…

Waa welcome back heroin miming…

Cannot go la kalau hindustan…

Comelnya awak berdua…

Sumber : KisahDunia / @SoyaLemon


Apa Kata Anda?