[VIDEO] “Yang Tarik Perhatian Aku Ayah Dia Sebenarnye…”- Telatah Shukri Yahaya & Ameena Bikin Netizen Tergelak!

Pasangan sama cantik sama padan iaitu pelakon terkenal Shukri Yahaya dan isterinya Tya Adnan sememangnya sering juga menjadi perhatian ramai apatah lagi keluarga ini sudah mempunyai seorang anak perempuan bernama Aaira Ameena.

Kini anak pelakon kacak ini semakin dewasa, Aaira yang memiliki wajah sangat comel ini turut diminati netizen apatah lagi dilihat mempunyai iras-iras ayahnya itu.

 

 

Pasangan bahagia…

Malahan pula, pelakon terkenal ini mempunyai ramai peminat setelah mewarnai dan menjadi pelakon kesukaan netizen apatah lagi setelah beberapa drama yang dilakonkan oleh Shukri Yahaya melonjak naik kerana bakatnya sangat disukai ramai.

Shukri Yahaya telah memuat naik video telatah lucu beliau dan anaknya di laman sosial Instagram sehinggakan ramai memberi komen positif namun pelakon ini tidak dapat lari dari peminat yang sentiasa menjadi perhatian peminatnya sehinggakan menerusi video itu ada juga yang lebih tertarik kepada ayah berbanding anak.

Video yang mendapat hampir 121k tontonan.

A post shared by Shukri Yahaya (@shukriyahaya) on

Rata-rata netizen juga terhibur melihat telatah mereka malah anak perempuan Shukri ini sangat comel sehinggakan ramai memuji Ameena.

Aaira! why you so cute...

Ayah dia pun…

Shukri sememangnya pelakon yang sentiasa menjadi perhatian peminatnya. Maka tidak mustahil ada netizen yang memberi komen mengenai Shukri.

Bapak lagi cute…

Sumber: IG Shukri Yahaya

Kredit:KisahDunia.COM / ceritadunia.org


Apa Kata Anda?