[VIDEO]”Beraninya Meena, Qayyum Pulak Comel Sangat”-Netizen Terhibur Dengan Baby Terlajak Laris

Siapa tak kenal dengan Dato Alif Syukri Kamaruzzaman atau lebih dikenali dengan Abang Kosmetik memang terkenal dengan sifatnya yang prihatin.

Aliff dan Shahida berkahwin pada Ogos 2007 dan dikurniakan empat cahaya mata, Ammar Ahyan 9, Qadejah El Zahra, 7,Ibraheem Adham, 5 dan Yusoff Al-Qarwadi.

Seperti yang kita semua tahu, Dato’ Aliff Syukri merupakan seorang bapa yang penyayang dan bertanggungjawab terhadap anak-anaknya. Sikapnya yang sukakan kanak-kanak itu membuatkan dia mengambil dua orang bayi untuk dijadikan sebagai anak angkat. Bayi lelaki diberi nama Qayyum, manakala bayi perempuan diberi nama Ameena.

Semalam, Datin Shahida telah memuat naik video dilaman instagram babyterlajaklaris. Video tersebut telah mendapat perhatian netizen dan mendapat 178k tontonan. 

VIDEO :

PART 1

PART 2

Rata-rata netizen sangat terhibur dengan telatah baby terlajak laris ini. Perkembangan demi perkembangan baby terlajak laris sangat dinantikan oleh netizen. 

Komen netizen:

Comelnya Budak Berdua Ni. Meena Berani

Powerpuff Girl Betul, Tak Takut…Good Girl…

Sel-Sel Otak Sedang Berhubung

Semoga Keluarga Terlajak Laris Dimurahkan Rezeki Kerana Sanggup Mengambil Qayyum Dan Meena Sebagai Anak Mereka. BS juga berharap, Baby terlajak laris akan membesar dengan penuh kasih sayang dan dibawah lindungan Allah S.W.T

Teks Oleh: Staff Lubuk Maklumat

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di @BeritaSteady

Sumber: Ig babyterlajaklaris via Lubuk Maklumat

 

 


Apa Kata Anda?