[VIDEO]”Muka Jaa Takleh Belah Doh, Abe Jaa Paling Win Part Last Tu Hahaha”-Eyka Farhana Pula Menari Lagi Syantik Tapi Muka Jaa Jadi Perhatian!

Lagu Lagi Syantik memang sangat viral pada ketika ini, dimana-mana dan kemana sahaja kita pergi pasti dengar lagu ini berkumandang kan? Kalau lagu sahaja sudah viral, tariannya tak usah dijelaskan lagi memang ramai orang dan artis yang membuat challenge ini.

Terbaru, pelakon kecil molek dan comel, cantik wajahnya, Eyka Farhana pula membuat tarian lagu Lagi Syantik ini bersama rakan-rakannya yang lain sambil berbaju kurung moden dan berbaju Melayu. Alahai comel pulak Eyka menyanyi kan?

Di dalam video itu ada juga terselit Jaa Suzuran, penyampai radio Era yang dipercayai akan mengeluarkan lagu duet bersama Eyka. Pada mulanya, semua nampak cantik semasa Eyka miming lirik lagu tersebut sehinggalah sampai ke pertengahan lagu Jaa mula menari.

VIDEO:

Last night semua kena paksa dance SYANTIK , at first semua malu malu and tak nak dance tapi tengok lah last part tu semua tak betul dah ???? most important when everyone go crazy and semua sporting! we had sooo much fun ! Thank you @mindorder and @lilliany_azman ❤️ #meetandgreet #iftarbersama @jaasuzuran @nazrief_nazri

A post shared by Eyka Farhana ???? (@eykafarhana) on

Tetapi riak wajah Jaa pula yang menjadi perhatian kerana bak kata netizen mimik muka dan tariannya tidak kena.

Rata-rata netizen juga terhbur dengan muka Jaa yang serius tapi badannya menari macam ‘naik syeikh’.

Aku perhati je si jaa ni hahaha

Abe Jaa punya joget dengan muka tak ngam dengan muka

Sumber: IG Eyka Farhana

KisahDunia.COM


Apa Kata Anda?