“Wah! Pandainya dia…” – Fasih berbahasa Mandarin, anak Nabil Ahmad dipuji netizen

Selebriti Malaysia bukan sahaja mendapat perhatian orang ramai, malah anak selebriti juga sering menjadi bualan masyarakat. Ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi, mungkin sedikit sebanyak perangai anak akan dipengaruhi oleh sifat ibu bapanya.

Pasangan selebriti popular, Nabil Ahmad dan isteri Nazirah Ayub atau mesra dengan panggilan Zira dikurniakan dua orang cahaya mata yang sangat comel iaitu Naira Mikayla, 6 tahun dan Leyla Medyna, 3 tahun.

Menariknya anak sulung pasangan Nabil iaitu Nayra menjadi perhatian ramai apabila dia fasih berbahasa Mandarin. Terbaru, Zira telah memuat naik sebuah video di akaun Instagramnya yang melihatkan Nayra mempromosikan produk keluarannya sendiri iaitu Zoud Bengkung.

Bagus sales girl ni. I nak beli 10 Bengkung tu tp btl ke x demo dia ni?? ????

A post shared by Nabilzira (@nabilzira) on

Video berdurasi seminit itu melihatkan kelincahan Nayra yang fasih berbahasa Mandarin untuk menjual produk ibunya iaitu Zoud Bengkung. Nayra juga menunjukkan cara pemakaian bekung dengan betul dan tepat.

Meskipun video tersebut mempromosikan jualan bekung, namun Nayra yang fasih berbahasa Mandarin itu pula mendapat perhatian netizen. Mereka telah ‘terpaku’ dengan gaya dan intonasi bahasa Mandarin Nayra meskipun dia masih kecil (6 tahun).

Wah! Pandainya cakap Mandarin.

Comel!

“Senang nanti cari kerja…”

Keluarga bahagia.

Naira Mikayla dan Leyla Medyna yang comel.

Sumber : Nabil  / Ohmymedia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady


Apa Kata Anda?