Johan Dan Zizan Kembali Bergabung

Johan dan Zizan bakal kembali bergabung menerusi dua buah program televisyen tidak lama lagi.

PELAWAK Johan mengesahkan dia bakal kembali bergabung dengan Zizan Razak sebagai ‘Jozan’ menerusi dua program televisyen tidak lama lagi.

Johan, 34, berkata, dia teruja dapat kembali menjalinkan kerjasama dengan rakan baiknya itu selepas beberapa tahun tidak muncul bersama di televisyen.

“Insya-Allah ada dua program yang bakal memperlihatkan kami sebagai hos bersama tetapi buat masa ini belum boleh beritahu program apa.

“Memang teruja sebab dah lama tak bergandingan menerusi program televisyen dan peluang diberikan ini adalah rezeki untuk kami.

“Sudah tentu saya menantikan gabungan ini dan berharap ia dapat mengubat kerinduan peminat yang sering bertanya bila kami akan kembali mengacara bersama,” katanya.

Johan bersama isteri, Ozlynn yang kini sedang sarat mengandung.

Johan ditemui pada majlis memperkenalkan 18 peserta program Ceria Megastar yang diadakan pada Selasa.

Penyampai radio itu juga bakal bertindak sebagai juri tetap program tersebut bersama Datuk Aznil Nawawi.

Ceria Megastar bakal bersiaran bermula 2 Mac depan, setiap haro Jumaat, 9 malam di Astro Ceria (611), Astro Prima (105) dan Maya HD (135).

Johan bagaimanapun memberi bayangan program yang bakal menampilkan mereka bakal berkonsepkan bual bicara dan sebuah pertandingan realiti.

Dalam perkembangan lain, Johan berkata, selain program bersama Zizan, dia kini sedang sibuk merangka beberapa program yang diterbitkan untuk siaran Aidilfitri.

“Alhamdulillah ada beberapa projek besar yang sedang saya rangka buat masa ini dan paling terdekat program bersempena Aidilfitri.

“Ini semua rezeki untuk anak saya yang bakal dilahirkan tidak lama lagi,” ujarnya.

 

Sumber: Mstar


Apa Kata Anda?