Terdapat satu lagi cara mudah untuk masukkan benang ke dalam lubang jarum selain membasahkan hujung benang? Dengan ini anda pasti tidak membazirkan masa lagi!

Video ringkas bagaimana untuk memasukkan benang ke dalam lubang jarum. Lihat, belajar dan bersiap sedia untuk berasa kagum.

Sekiranya anda sering membazir masa untuk menjahit beberapa helai pakaian anda, maka anda pasti tahu bahawa perkara yang susah sekali sebelum mula menjahit adalah memasukkan benang ke lubang jarum. Proses memasukkan benang melalui lubang kecil selalunya menjengkelkan kita.

Terima kasih internet kerana memberikan satu sumber yang menyatakan bagaimana untuk melalui perkara menjengkelkan itu dengan mudah, jika anda tidak pernah terfikir untuk melakukan cara mudah dengan sendirinya. Sekarang internet bersedia untuk mengajar orang untuk beritahu cara-cara untuk memasukkan jarum.

Bagi mereka yang selalu menggunakan jarum, helah ini akan merevolusikan hidup anda. Anda juga akan mengelakkan daripada membuang masa. Kadang-kadang anda tidak memerlukan alat khas ataupun khusus, anda hanya perlu menggunakan tapak tangan anda dan sebuah helah ringkas. Mudah bukan?

 

Era Baru


Apa Kata Anda?