Gambar kemaluan Zul Ariffin tular di IG kerana digodam, ramai gadis ‘bergetar ovari’

 

Baru-baru ini pelakon berbadan sasa, Zul Ariffin telah dihimpit kontroversi putus cinta dengan Zahirah MacWilson kerana hubungan mereka tidak direstui oleh keluarga. Namun, Zul sekali lagi telah terlibat dengan kontorversi mengenai sebuah gambar lucah yang dimuat naik menerusi Instgram Storiesnya.

Gambar viral yang melihatkan alat sulit lelaki itu dimuat naik semalam dan telah dipadam dua minit kemudian, namun ia telah tersebar dan menjadi topik perbincangan warga Twitter terutamanya para wanita yang meronta-ronta ‘menginginkan’ gambar tersebut.

Imej berkenaan memperlihatkan tangan seorang lelaki memegang kemaluan dengan menampakkan separuh badan.

Pengguna twitter, khususnya gadis-gadis diluar sana tidak ketinggalan untuk tweet mengenai isu tersebut dengan menggunakan ayat-ayat yang berbaur lucah dan rela untuk mempertaruhkan maruah masing-masing.

Tweet lucah daripada gadis-gadis.

Instagram Zul telah digodam.

Walau bagaimanapun, kelab peminat rasmin Zul Ariffin iaitu Zul Ariffin FC telah memuat naik kenyataan bahawa akaun Instagram pelakon J Revolusi itu telah digodam oleh individu yang tidak bertanggungjawab.

‘Hai semua, harap maklum bahawa akaun bos (Zul Ariffin) telah digodam awal malam tadi. Dia sudah membuang foto berkenaan dan semuanya dalam kawalan. Kami memohon maaf sekiranya mana-mana foto telah menyinggung perasaan anda. Zul akan mengambil tindakan yang sepatutnya untuk mengelakkannya perkara ini daripada berlaku lagi’.

 

Sumber: Ohmymedia


Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*