‘Jagalah Dia Sebaik Habis …’ – Intan Liyana Buat Pengikut Instagram Sebak Tengah Malam Tadi

Semua sedia maklum Intan Liyana dan suaminya Ude telah sah bercerai dengan talak satu semalam.

MH akui bukan mudah untuk kedua-dua pihak lalui semua ini terutamanya Intan selaku isteri pertama yang kehilangan suaminya.

Namun tengah malam tadi, Intan telah berkongsi sedikit kata dua sebelum melelapkan mata di Instagram miliknya. Intan bersyukur semuanya berakhir kerana selama ini tidak terpaksa memendam segala rasa baik perkara-perkara yang tidak memuaskan hati mahupun geram.

Apa yang membuatkan ramai sebak membaca intan selain menulis ‘kasihan anak bonda’, Intan turut meminta bekas suaminya itu menjaga ‘si dia’ sebaik habis yang mungkin kerana sedar dirinya itu ada kekurangan.

 

Malah, Intan turut berkata semua yang terjadi ini memberinya satu ganjaran sebagai pengajaran supaya dirinya lebih berhati-hati dan jangan berikan sepenuh hati kepada seseorang.

Malah Intan memberitahu dia terima semua ini dan terus move on.

Aduh sedih pula rasanya! Apapun semoga Intan lebih tabah selepas ini dan sentiasa sabar dengan apa sahaja yang mendatang.

 

Sumber; MH


Apa Kata Anda?

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. ‘Jagalah Dia Sebaik Habis …’ – Intan Liyana Buat Pengikut Instagram Sebak Tengah Malam Tadi – Berita Vral – Citer Viral dan Unik
  2. ‘Jagalah Dia Sebaik Habis …’ – Intan Liyana Buat Pengikut Instagram Sebak Tengah Malam Tadi – Ceritaviralhq

Comments are closed.