“Daddy Kalau Sikat Mesti Sakit”-Aaisyah Bergosip Dengan Sasha Saidin Dah Macam Orang Dewasa

Anak dara Che Ta iaitu Aaisyah Dhia Rania atau mesra di panggil dengan nama Aaisyah memang di kenali ramai. Dekat IG dia dah ada lebih dari 1 juta followers,di TV pun dia dah ada reality show sendiri. Sudahlah comel,ramai peminat pula tu.

Sekarang ini,Aaisyah sudah semakin membesar dan pandai pula berbual dengan orang lain. Bila sudah makin besar nie,semua benda yang dia buat semuanya mahu tiru ibunya. Make up,selfie,bergaya,pendek kata Aaisyah ini memang 100% ikut sikap Che Ta.

Apabila usia Aaisyah makin bertambah, cara Aaisyah bergaul dan berbual dengan orang lain pun nampak dah makin lain. Ramai yang kagum dengan Aaisyah yang di katakan pandai berborak dengan orang dewasa. Memang macam mulut Cik Kiah Pekasam betul Aaisyah ini.Aaisyah ini pula sangat rapta dengan ibu saudaranya iaitu Sasha Saidin.Wajah mereka pula hampir sama, macam ibu dan anak kan?

Satu hari tu, Sasha mengikat rambut Aaisyah dan waktu inilah mereka berbual panjang. Aaisyah melayan pertanyaan ibu saudaranya bagaikan anak yang sudah dewasa. Ramai yang puji betapa pandai Aaisyah berbual dan tidak kekok untuk bersembang. Korang tengok rakaman video ini dengan speed yang lebih cepat,pasti lebih terhibur.Pada minit ke 3:15 Aaisyah mengadu dekat mak saudara dia, kalau Daddy yang sikat mesti rasa sakit.

Aaisyah memang comel.Ramai juga yang beri respond positif pada Aaisyah.

 

Sumber: Kisah Dunia / ceriteradunia.org


Apa Kata Anda?