‘Fikir Benda Tu Jeke?’ – Dikritik Sering Muat Naik Kapsyen ‘Gatal’, Ini Respon Saharul Ridzwan

Jika korang mengikuti perkembangan pelakon kacak Saharul Ridzwan di Instagram, pasti tahu Saharul gemar memuat naik gambar dan video comel mereka sekeluarga. Bukan itu sahaja, Saharul turut menyertakan bersama kapsyen ‘nakal’ dan ‘romantis’ ditujukan kepada isterinya.

Namun, terpulang kepada penerimaan setiap individu, ada yang terhibur dan ada juga yang ‘meluat’. Ini respon Saharul.

Ali dah sleep dah kan? Sajalah tanya

Menerusi sebuah rancangan terbaru, Feel Good Show di ntv7, Saharul Ridzwan dan isteri ditemubual berkenaan isu-isu rumahtangga dan ragam anak. Menerusi video pendek yang dimuat naiknya di Instagram, mereka mengakui akan sama-sama bangun jika anak tersedar dan meragam.

Namun di ruangan komen Saharul mendapat kritikan daripada seorang individu yang mempertikaikan kapsyen ‘manja’ yang sering ditulisnya.  Individu tersebut berpendapat ianya tidak sesuai dan bersifat peribadi.

‘Dia ni memang asyik fikir ‘benda’ tu je ke?

Respon Saharul

Sumber : Instagram Saharul Ridzwan

Kredit; Ohbulan


Apa Kata Anda?