Idam Jejaka Tak Kacak Tapi Kelakar, Lihat Siapa Yang Cuba ‘Masuk Line’ Zahirah Macwilson…

Seperti sedia maklum, pelakon Zahirah Macwilson kini kembali single setelah percintaan dengan Zul Ariffin kecundang di tengah jalan. Pelakon Dunia Generasi Baru ini dalam satu kenyataan media mengatakan dia mencari jejaka tidak kacak namun kelakar sebagai teman hidup.

Kenyataan itu mengundang peminat dan secret admirer untuk meluahkan hasrat hati mereka terhadap pelakon cantik ini. Macam-macam ragam ada!

 Muat naik perbualan kelakar di IG story

Zahirah berkongsi mesej yang diterimanya di Instagram apabila dia membuat kenyataan berkenaan. Apa yang kelakar, ada peminat yang memanggilnya aunty dan kak namun masih yakin untuk ‘mencuba nasib’ memikat hatinya untuk dijadikan kekasih.

Budak sekolah pun tak nak kalah

Salah seorang peminatnya yang mengaku berumur 15 tahun dan tidak kisah menunggu sedikit masa walaupun pelakon itu sudah menganjak 40 tahun asalkan mereka bahagia bersama. So sweet!

Siap fikir hashtag bila kahwin

Tetap yakin walaupun..

Kelakar tahap Johan

Cari jodoh untuk abang tak kacak

Moga-moga abang ni tak kantoi dengan wife

Nak cari jodoh ke cari kerja?

Tawaran jadi emak tiri pun ada

Macam kenal je adik akak ni, tapi di mana ya?

Sumber: Zahirah Macwilson 

Kredit; Ohbulan


Apa Kata Anda?