‘Saya Tak Sertai Politik Untuk Jadi Selebriti’ – Syed Saddiq

Sejak kebelakangan ini nama YB Syed Saddiq mula dikaitkan dengan beberapa orang wanita termasuk artis popular. Malah, Ahli Parlimen Muar ini sudah mula rimas dengan gosip yang melibatkan dirinya dan ingin lebih fokus kepada janji manifesto PRU 14.

Ini respon YB Syed Saddiq terhadap segala gosip yang sedang melanda dirinya. Harap gosip ini tidak menjejaskan kerjaya dan fokus YB kita ini.

Saya bukan nak jadi selebriti

Sebelum ini Syed Saddiq pernah dikaitkan dengan gambar tular bersama seorang doktor muda. Malah, semalam pelakon Emma Maembong menafikan cuba memikat Ketua Pemuda Bersatu ini selepas gambar mereka tersebar di media sosial dan mengaku dia mengenali lelaki ini sejak 3 tahun lepas.

Bukan sekadar itu saja, netizen juga mula membuat andaian terhadap Neelofa dan Syed Syaddiq selepas muncul dalam rancangan Meletop.

#throwBack sikit. Sejak kenal dia dlu @syedsaddiq org nya sgt sgt humble . Baik. Dtg event to support me. Look at you now. Im so proud of you. All the best saddiq .btw my p.a @jajazuber blk muar just to support you #emmamaembong #emaNizers #emavengers @emanizers

A post shared by EmmaMaembong (@emma_maembongofficial) on

Sumber: Syed Saddiq

Kredit; Ohbulan


Apa Kata Anda?