[VIDEO] ‘Ya Allah Besarnya Jasamu Pak Nil’- Netizen Menangis Bila Lihat Video Ini

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan Aznil Haji Nawawi, antara pengacara otai yang sudah lama bertapak di industri hiburan tanah air. Keletahnya ketika mengacara membuatkan penonton terhibur dan salah satu program yang menaikkan namanya adalah program realiti TV, Akademi Fantasia.

Tetapi kini Aznil sudah jarang muncul di Televisyen, ini kerana dia ingin ruang buat bakat baru serta pelapis untuk lebih menyerlah. Terbaru, Aznil atau lebih dikenali dengan panggilan ‘Pak Nil’ telah memuat naik satu video di Instagram dan ia membuatkan ramai orang menangis.

Video ini buat netizen ingin menangis, sebak

Tiada yang lebih indah selain menerima kasih sayang dari ibu2 dan ayah2 yg menerima #paknil seadanya #paknilmasukkampung bersama @yayasanpesona #suarakita

A post shared by Datuk Aznil Hj Nawawi (@aznilnawawihm) on

Beberapa hari lepas pengacara televisyen popular, Aznil Haji Nawawi atau lebih mesra dengan panggilan ‘Pak Nil’ telah memuat naik video di Instagram. Video itu telah membuatkan netizen sebak serta memuji niat murni Pak Nil kerana sifatnya yang merendah diri serta ikhlas menolong orang tidak berkemampuan.

Sumber: Instagram Aznil Haji Nawawi

Kredit; Ohbulan


Apa Kata Anda?