Kisah Benda Yang Hilang Di Tempat Yang Sukar Dipercayai

Sama ada dompet, telefon anda, atau hadiah istimewa daripada orang yang dikasihi, tidak ada yang lebih buruk apabila anda menyedari bahawa anda telah kehilangan sesuatu yang penting bagi anda. Anda periksa dan periksa semula poket dan laci, berharap dan berdoa bahawa apa sahaja yang hilang akan muncul semula secara ajaib, sementara anda tahu bahawa ia pasti hilang selama-lamanya.

Tetapi bagaimana jika ia tidak berlaku? Bagaimana jika ia bertukar hari, bulan, atau bahkan tahun kemudian dalam keadaan yang tidak diingini? Kemungkinan, tetapi seperti yang anda lihat dari senarai menarik ini yang telah disusun. Itu tidak bermakna ia tidak boleh berlaku. Jadi jika anda telah kehilangan sesuatu, jangan putus asa, kerana ia mungkin tidak akan hilang selama-lamanya.

#1 Pergi ke Fiji 14 tahun yang lalu. Menjadi rakan yang rapat dengan pemandu teksi berbangsa Fiji. Kembali ke Eropah dan terputus hubungan. Pergi kembali ke Fiji dan menemukan lelaki yang sama secara kebetulan

 

Sumber: reddit.com

#2 20 tahun yang lalu lelaki ini telah kehilangan dompetnya di tasik Attersee, Austria. Kemudian dompetnya ditemukan kembali setelah tersangkut pada pukatnya.

Sumber: -F1ngo

#3 Buku yang dibeli oleh profesor ini di Amazon adalah buku yang sama yang hilang 5 tahun yang lalu

Sumber: zugenia

#4 Seorang perempuan kehilangan cincin pernikahannya pada tahun 1995, beliau menemukan cincin tersebut 16 tahun kemudian ketika beliau memetik lobak merah

#5 Lelaki ini kehilangan iPhonenya pada awal bulan Februari dan baru sahaja menemuinya beku di dalam ais. Ia masih berfungsi!

Sumber: whosalec

#6 Bola golf yang hilang bertahun dahulu kini di temui di dalam pokok

Sumber: Archant Syndication

#7 24 tahun yang lalu, lelaki ini telah kehilangan dompet ini di laut. Ditemui semula oleh seseorang

Sumber: shrivel

#8 Selepas setahun setengah lelaki ini menemui kembali Ipodnya di bawah meja dapur

Sumber: calesdawu

#9 Rantai yang diberikan oleh ibunya ditemui semula setelah kehilangannya 2 tahun yang lalu

Sumber: Promisyshae

#10 Lima belas tahun lalu, lelaki ini kehilangan cincin perkahwinannya dan mengandaikan bahawa seseorang mengambilnya. Hari ini, beliau menanam pokok buluh dan menemukan sesuatu yang berkilat di dalam tanah.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: ExtraPlus via Cerkosong


Apa Kata Anda?