“Siapa Kata Myra Tak Pernah Gemok?NAHH!! TENGOK NI..” Amyra Rosli Diperli Netizen

Amyra Rosli seringkali menjadi tumpuan ramai apatah lagi sejak bergelar seorang ibu kepada cahaya mata pertamanya bersama Amar Baharin.

Memiliki tubuh badan ideal, ramai pula terkejut apabila Amyra memuat naik foto dirinya yang dikatakan gemuk.

Siapa kata Myra tak pernah gemuk..

Amyra telah mendedahkan kepada netizen bahawa dia juga pernah mengalami masalah berat badan sehingga fotonya dimuat naik dengan menunjukkan kegemukannya pada masa dulu di Instagram dan telah menjadi tumpuan sehingga mendapat lebih 100 ribu likes.

Namun niatnya itu bertukar menjadi bahan lawak apabila netizen tidak menganggap berat badan Amyra sebelum ini itu adalah gemuk tetapi sekadar chubby bagi mereka.

Kalau lah yang pink tu dia cakap gemuk..

Itu bukan gemok but chubby ja Gemuk ke tu

Macam tu gemuk Mira kata!

Sumber: Amyra Rosli / yoy.my


Apa Kata Anda?