Dynas Mokhtar Cipta Trend Hantaran Kahwin Baru, Hadiahkan Bakal Suami Pembedahan Sebagai Hantaran

Selepas hampir empat tahun hidup bersama anak-anak, pelakon Dynas Mokhtar,35 akan menamatkan status ibu tunggal yang dipegang pada hujung minggu ini.

Bakal bernikah dengan jejaka bujang Shazrik Din, meski ini merupakan perkahwinan kedua buat dirinya namun tetap ada acara berbalas hantaran.

Menariknya, hantaran yang disediakan oleh Dynas untuk bakal suaminya itu cukup istimewa dan rasanya tak pernah lagi dibuat dek pasangan lain.

Bagi pasangan yang ‘ada-ada’ mungkin pernah memberikan hantaran rumah, kereta atau percutian tapi apa yang diberi Dynas berbeza. Sebagai hantaran untuk suami, Dynas memberikan pembedahan lasik untuk mengatasi masalah mata yang dialami Shahrik.

Belum pernah dengar lagi kan pembedahan lasik dijadikan hantaran kahwin.

Ujar pelakon ini hantaran itu adalah hadiah terbaik buat suaminya. Hadiah penglihatan lebih jelas ini katanya supaya bakal suami dapat melihat betapa dia sangat menyayanginya. Sweet sungguh Dynas ni.

Perkara ini dikongsi Dynas dalam satu entri di instagramnya baru-baru ini.

As hantaran I decided to give Rik the best gift ever ! Perfect vision and that you can see how much I love you . A special Tq to Prof Muhaya,”demikian tulis Dynas dalam status yang turut berkongsi video ketika Shazrik melakukan pembedahan lasik di Pusat Lasik Prof. Dr Muhaya.

The best hantaran from me to you honey …a perfect vision so that u can see how much I love u dearly .. ???? #RikDy #smilelasik @profmuhaya @profmuhayaeyelasikcentre @shazrik_din watch the full video on my YouTube Channel ????

A post shared by dynas (@dynasmokhtar) on

Dalam ruangan komen di status tersebut Dynas turut berkongsi tentang harga pembedahan lasik yang dilakukan.  Membabitkan kos RM12 ribu, pembedahan ini katanya hanya dilakukan dalam masa dua minit sahaja.

Jelas Dynas dia sendiri pernah melakukan pembedahan lasik ini satu ketika dulu yang melibatkan kos RM 8 ribu namun tempoh pembedahan adalah selama 17 minit.

Terbaiklah hantara Dynas ni, kalau ada duit apa salahnya untuk insan tersayang kan.

Sumber: dynasmokhtar

Sumber: Sumber


Apa Kata Anda?